Online terapi

Online terapi

I min praksis Kognitiv Psykologklinik for unge og voksne tilbyder jeg rådgivning og terapi både ved fysisk fremmøde samt via telefon eller videoforbindelse.
Det vigtigste er, at samtalerne og rammerne for dit forløb er så trygge og velfungerende for dig som muligt.

Før corona-tiden havde jeg ikke selv særlig mange erfaringer med online terapi. Corona gjorde imidlertid, at de fleste af os blev nødt til at kaste os ud i det. Heldigvis. For jeg erfarede hurtigt, at det fungerer overraskende godt.
Både forskning og mine personlige erfaringer viser således, at effekten af online terapi er lige så god som ved fysisk fremmøde. 

Desuden kan online terapi have en række ekstra fordele, hvis du fx bor langt væk geografisk eller af andre årsager er udfordret på transporten frem og tilbage. Det kan også være, at du oplever, at det er rarest at sidde i dine egne rammer både under og efter vores samtale.
Da jeg har praksis i både Lyngby og i København, kan det samtidig give dig flere tider at vælge imellem, hvis vi ikke er afhængige af, hvor jeg geografisk befinder mig. 

I et forløb hos mig kan dine samtaler foregå udelukkende via telefon eller videoforbindelse. Men det kan også være en vekslen, afhængigt af hvad der fra gang til gang passer dig bedst.


Hvordan foregår online terapi i praksis? 

Hvis du ønsker, at en samtale foregår telefonisk, ringer jeg dig op på tidspunktet for vores aftale.  

Ved videosamtaler benytter jeg mig af det sikre og GDPR-godkendte system Whereby.
Jeg har valgt dette system, da det af mange brugere er vurderet som værende et af de mest simple og brugervenlige systemer at benytte.

På dagen for vores samtale sender jeg dig således et link i din mailbakke til mit virtuelle samtalerum. På tidspunktet for vores samtale trykker du på linket og banker på, hvorefter jeg lukker dig ind i mit rum.
Du skal ikke downloade noget på forhånd eller på anden vis have styr på noget teknisk, og du kan tale med mig både fra din telefon, tablet eller computer. 

Privatlivspolitik Copyright © Psykolog Maja Schou
<